[有片] 江西滑索你敢唔敢玩?!

October 23, 2015

滑索(Zipline)呢個刺激但又帶d冷門o既玩意,識玩o既你可能都o係香港玩過。嫌香港o既滑索未夠激未夠chur未夠驚險?!
一齊黎睇睇江西o既代表!飛越3座101咁高,時速80都未算,仲要,有特別o既煞停方法!!!睇下你又夠唔夠膽玩?!!!

江西滑索你敢唔敢玩?!

「武功山高空滑索由江西省武功山實業有限公司投資建設,總投資叁百萬元,於2013年6月7日順利通過江西省質量技術監督局檢測,並獲得了合格證。
武功山高空滑索建在老君採藥和福星岩之間,全長190米,高差28米,最高離地距離280米,利用自身重力滑行,全程滑行時間約25秒。滑索運動充滿了速度感和刺激性,讓乘坐的您體會到凌空飛渡,高度驚險的新奇感受,恍如自己成了踏雲而飛的散花仙女,從天而降的天兵天將,是遊客來武功山“體驗自然,展示自我”的理想去處,武功山高空滑索熱忱期待您的光臨。票價25元/人,團購(10人以上)20元/人。」

此文章內有0個留言

    新增留言

    按 Like 緊貼最潮玩樂資訊